Zoeken
Op werkdagen voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf €100 ex btw

Les Nagel Theorie 7 December

125,00

Les Nagel Theorie

Wil je je basiskennis van nagelstyling verbeteren en een dieper inzicht krijgen in de theorie achter nagelverzorging? Onze Les Nagel Theorie biedt een uitgebreide training die essentieel is voor zowel beginnende nagelstylisten als voor degenen die hun theoretische kennis willen verdiepen.

Datum: 7 december
Tijd: 10:00 – 16:00
Locatie: Apolloweg 2c, Lelystad
Kosten: €125

Wat je kunt verwachten:

Tijdens deze dag behandelen we de fundamentele theoretische aspecten van nagelstyling. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Nagel Anatomie: Leer over de structuur en functie van de natuurlijke nagel, inclusief de nagelplaat, nagelbed en nagelriemen. Dit helpt je om nagels correct te verzorgen en te behandelen.
  • Nagelziektes en -aandoeningen: Ontdek hoe je veelvoorkomende nagelproblemen zoals schimmelinfecties, psoriasis en eczeem kunt herkennen en aanpakken. Leer effectieve behandelingen en preventieve maatregelen.
  • Productkennis: Verken verschillende nagelproducten zoals gel, acryl en BIAB. Leer de toepassingen, voordelen en de beste manier om elk product in jouw salon te gebruiken.
  • Hygiëne en Veiligheid: Ontvang belangrijke informatie over hygiëne en veiligheid, zoals het sterileren van gereedschappen en het voorkomen van kruisbesmetting, om een veilige werkomgeving te waarborgen.
  • Klantenadvies: Leer hoe je klanten effectief kunt adviseren over nagelverzorging en -onderhoud, zowel tijdens hun salonbezoeken als voor thuisgebruik.

Waarom deelnemen?

De Les Nagel Theorie biedt een solide basis die je helpt om je technische vaardigheden te verbeteren en een dieper begrip te krijgen van de principes van nagelstyling. Deze kennis is cruciaal voor het leveren van hoogwaardige service en professioneel advies aan je klanten.

Schrijf je vandaag nog in voor deze uitgebreide theorie-les en versterk je kennis om een nog betere nagelstylist te worden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 7 december!

EAN 542 Categorie

Selecteer een Afleverpunt