Zoeken
Op werkdagen voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf €100 ex btw

Getekende French 28 November

125,00

Getekende French Manicure Training

Wil jij leren hoe je eenvoudig een perfecte French manicure kunt tekenen? Schrijf je dan in voor onze Getekende French Manicure Training! Tijdens deze training leer je hoe je snel en efficiënt een mooie French manicure kunt creëren met handgetekende precisie.

Wanneer: 28 november, 18:00 – 22:00
Waar: Apolloweg 2c, Lelystad
Kosten: €125

Wat je kunt verwachten:

In deze training richten we ons op het tekenen van een Franse manicure met de hand, zonder gebruik van sjablonen of stickers. Je leert technieken om de klassieke French manicure eenvoudig en mooi te tekenen, met een perfecte afwerking. Wat je zult leren:

  • Basisprincipes van de Franse Manicure: Leer de basisprincipes en technieken van het creëren van een French manicure. We behandelen de juiste verhoudingen en lijnen voor een professionele uitstraling.
  • Handgetekende Precisie: Ontdek hoe je met de hand een Franse manicure tekent die er strak en verzorgd uitziet. We delen tips en trucs om een gelijkmatige smile line te creëren en de nagelriemen netjes te houden.
  • Efficiënte Methoden: Krijg praktische inzichten in hoe je snel en efficiënt een French manicure kunt tekenen, zelfs tijdens drukke werkdagen.
  • Oefening op Modellen: Tijdens de training werk je op modellen om de geleerde technieken in de praktijk te brengen en directe feedback te ontvangen van onze deskundige trainers.

Deze training is ideaal voor nagelstylisten die hun vaardigheden willen uitbreiden en hun klanten willen voorzien van een onberispelijke French manicure.

Schrijf je vandaag nog in en leer hoe je een French manicure kunt tekenen met precisie en flair. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 28 november en samen met jou deze elegante nagelstijl te perfectioneren!

EAN 480 Categorie

Selecteer een Afleverpunt