Zoeken
Op werkdagen voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf €100 ex btw

Quick Christmas Design 12 November

125,00

Quick Christmas Design Training

Bereid je voor op de feestdagen met onze Quick Christmas Design Design Training op 12 november van 18:00 tot 22:00! Tijdens deze workshop leer je snel en efficiënt prachtige kerstnagels creëren, ideaal voor de drukke kerstperiode. Of je nu een ervaren nagelstylist bent of net begint, deze training biedt technieken die je meteen kunt toepassen.

Wanneer: 12 november, 18:00 – 22:00
Waar: Apolloweg 2c, Lelystad
Kosten: €125

Wat je kunt verwachten:

In deze sessie ontdek je hoe je in een handomdraai feestelijke kerstontwerpen maakt. Onze ervaren trainers delen hun geheimen voor het snel creëren van kerstnagels, zodat je jouw klanten kunt verrassen met stijlvolle en feestelijke designs. De training omvat:

  • Kerststijl Ontwerpen: Leer hoe je een breed scala aan kerstthema’s kunt toepassen, van sprankelende sneeuwvlokken en glinsterende sterren tot charmante rendieren en kerstbomen. We laten je zien hoe je deze ontwerpen snel en efficiënt kunt maken.
  • Efficiënte Technieken: Ontvang tips voor het aanbrengen van kerstontwerpen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ontdek hoe je materialen en tools optimaal kunt gebruiken om tijd te besparen.
  • Hands-On Begeleiding: Krijg persoonlijke feedback en begeleiding van experts in de nagelindustrie. Dit helpt je om de geleerde technieken direct toe te passen en je vaardigheden te verbeteren.

Schrijf je vandaag nog in om het feestseizoen met flair tegemoet te treden. Verhoog je creativiteit en efficiëntie met onze Snelle Kerst Design Training en zorg ervoor dat je klanten stralen met prachtige kerstnagels. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen de magie van kerstnagels te ontdekken!

EAN 549-1 Categorie

Selecteer een Afleverpunt